Altijd een passende oplossing

Bij Sightcon begint beveiligen met persoonlijk contact. Daarom creëren we graag samen met u de passende oplossing voor uw veiligheidsvraagstuk.

 Sightcon is breed inzetbaar. We beveiligen met tientallen beveiligers grote evenementen met duizenden bezoekers, maar kunnen door onze samenwerkingsverbanden ook nóg grotere evenementen aan. Ook in de objectbeveiliging bieden we een keur aan oplossingen.

Evenementenbeveiliging

Met de beste beveiliging zorgt u voor het mooiste evenement. Want elk evenement draait om sfeer. Daarom passen evenementen zo goed bij de aanpak van Sightcon. Bij ons gaan gastvrijheid en veiligheid hand in hand. We zorgen ervoor dat uw bezoekers zich welkom voelen, mogelijke verstoringen lossen we intussen snel en vriendelijk op. Altijd met respect, maar wel duidelijk. En te midden van alle drukte behouden wij het overzicht. Ons motto voor evenementenbeveiliging is daarom ook: wij bewaken de juiste sfeer.

 Voor elk evenement maken we een overzichtelijk veiligheidsplan waarin we laten zien hoe de beveiliging op uw evenement is georganiseerd. Daar vertellen we u graag meer over.

Objectbeveiliging

Ook in de beveiliging van zakelijke objecten zoals kantoorpanden zetten we onze gastvrijheid voorop. Want als mensen zich welkom voelen, zijn we al bezig met beveiligen. In onze hospitality-aanpak willen we graag het verlengstuk van uw organisatie zijn: vriendelijk en gastvrij, maar tegelijk willen we niets missen en blijven we alert. Door benieuwd te zijn naar uw medewerkers en gasten en ons betrokken te voelen bij uw organisatie, gaat veiligheid voor iedereen ‘leven’. Zien en gezien worden – dat is de benadering waarmee we de risico’s binnen uw organisatie beperkt houden.

 Onze gediplomeerde beveiligers zijn ook getraind als bedrijfshulpverlener (BHV). Bovendien weten ze bij eventuele verbale agressie precies hoe zij de-escalerend moeten optreden. Daar vertellen we graag meer over.

Een voorstel op maat

Op basis van de informatie die u ons levert, doen wij u een passend voorstel. We komen graag bij u langs om u er meer over te laten zien.
Maak een afspraak…