Wij beveiligen door proactief het contact op te zoeken

Er is één verschil tussen ‘gewone’ beveiliging van evenementen en objecten en de evenementenbeveiliging en objectbeveiliging zoals we die bij Sightcon bieden. Natuurlijk leveren we beveiligingsoplossingen volgens afspraak, met gekwalificeerde medewerkers. Maar bij ons begint beveiligen met persoonlijk contact. In onze visie op beveiliging kiezen we voor benaderen in plaats van alleen observeren. Niet ons op de achtergrond houden, maar proactief het contact opzoeken, zodat mensen zich welkom voelen. Dan is de eerste stap al gezet. Ons motto: als we contact leggen, zijn we al aan het beveiligen.

Gastvrijheid voorop

Met andere woorden: wij beveiligen met de overtuiging dat gastvrijheid voorop staat. Want met die houding leveren we een wezenlijke bijdrage aan het succes van uw bedrijf of event. Onze medewerkers zijn daarom betrokken, ontwapenend en vertrouwenwekkend. Gastvrij en vriendelijk als basishouding, duidelijke grenzen stellend als het nodig is. Met de nadruk op preventie, door te laten zien dat ze er zijn.

Effectief én innovatief

Persoonlijk contact hebben we ook graag met u als opdrachtgever. Want bij Sightcon houden we van snel schakelen, zodat u meteen krijgt wat we hebben afgesproken. Tegelijk zoeken we altijd naar manieren om beveiliging nog efficiënter en effectiever te maken. Nieuwe inzichten die we van harte met u delen en waarmee we u graag verder op weg helpen. Want als u tevreden over ons bent, is ons contact ook het prettigst.