Maak kennis met Sightcon

Sightcon kan effectief invulling geven aan uw beveiligingsopdracht doordat we werken in een platte organisatie, geleid door een bescheiden en goed ingewerkt managementteam. Samen met onze vele collega’s ‘in het veld’ zetten we ons in voor de perfecte uitvoering van uw opdracht.

Het Sightcon-managementteam werkt net als heel Sightcon vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan. Ons motto is af te korten tot vier letters: CANI (Constant And Never-ending Improvement). Problemen zijn er om op te lossen. En als er iets niet lukt, dan hebben we niet hard genoeg geprobeerd.

Het team

<strong>René de Voer</strong>
René de VoerDirecteur
Gastvrijheid en beveiligen gaan bij Sightcon hand in hand. Daar ligt voor ons het accent en dat gaat heel goed samen met alertheid en preventief optreden. Zien en gezien worden, dat zorgt er voor dat de risico’s beperkt worden. Bent u benieuwd naar wat Sightcon voor u kan betekenen ? Ons Team staat voor u klaar met deskundig advies en laat graag zien hoe het werkt.
<strong>Thomas Pettersson</strong>
Thomas PetterssonCoördinator Beveiliging
Klantgericht werken en maatwerk leveren zijn zaken die we in huis hebben. Wij kunnen u dan ook voorzien van de juiste informatie en de juiste mensen. Betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht is hetgeen waar we voor staan.
<strong>Maria de Fátima Regala da Costa BSc</strong>
Maria de Fátima Regala da Costa BScManager Planning & Operations
Problemen zijn in mijn ogen uitdagingen. Het vinden van alternatieven is mijn tweede natuur. Ik ben flexibel, dynamisch, leergierig en enthousiast.
<strong>Daria Odinokova MSc</strong>
Daria Odinokova MScFinancial Manager
Ik vind het belangrijk dat alles duidelijk is en klopt tot in detail. Onze klanten en collega’s waarderen dat we zo zorgvuldig omgaan met de cijfers.