Over Sightcon2018-09-14T23:37:01+00:00

Ervaren en aandachtige leiding, wendbaar en betrokken in de uitvoering

Sightcon beveiligt sinds 2010. We kunnen bogen op ruime ervaring in het beveiligen van grote evenementen. Daarvoor hebben we complete beveiligingsoplossingen in eigen huis. Daarnaast hebben we succesvolle bijdragen geleverd aan nóg grotere evenementen met vele tienduizenden bezoekers.

Voortbouwend op ons succes in de evenementenbeveiliging hebben we objectbeveiliging aan ons dienstenpakket toegevoegd. Ook daar staat ons motto centraal dat beveiligen begint met persoonlijk contact.

Wendbare organisatie met betrokken medewerkers

We zijn gevestigd in Almere, waar een deskundig en enthousiast team leiding geeft aan een relatief kleine organisatie van betrokken medewerkers. Zo beschikken we over de wendbaarheid die nodig is om snel te kunnen inspringen op uw wensen.

 De leiding heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de beveiligingssector en brengt onze gedachte van persoonlijk contact ook in de eigen organisatie ten uitvoer. We luisteren graag naar onze medewerkers in het veld, want we zijn altijd benieuwd naar de ideeën die ze al doende opdoen.

Ruimschoots gecertificeerd

Samen met onze medewerkers zijn we voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren en te vernieuwen. Sightcon beschikt over alle certificeringen die daarvan het bewijs zijn:

Maak kennis met ons team

<strong>Thomas Pettersson</strong>
Thomas PetterssonCoördinator Beveiliging
Klantgericht werken en maatwerk leveren zijn zaken die we in huis hebben. Wij kunnen u dan ook voorzien van de juiste informatie en de juiste mensen. Betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht is hetgeen waar we voor staan.
<strong>Maria de Fátima Regala da Costa BSc</strong>
Maria de Fátima Regala da Costa BScManager Planning & Operations
Problemen zijn in mijn ogen uitdagingen. Het vinden van alternatieven is mijn tweede natuur. Ik ben flexibel, dynamisch, leergierig en enthousiast.
<strong>Daria Odinokova MSc</strong>
Daria Odinokova MScFinancieel Manager
Ik vind het belangrijk dat alles duidelijk is en klopt tot in detail. Onze klanten en collega’s waarderen dat we zo zorgvuldig omgaan met de cijfers.
Mitchell LangerakController