Een andere kijk op beveiliging

Sightcon bestaat nog maar sinds 2010. In die korte periode zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste evenementenbeveiligers van Nederland. Inmiddels hebben we de beveiliging van evenementen tot 10.000 bezoekers op onze naam. Daarnaast hebben we bijgedragen geleverd aan evenementen met 20.000 bezoekers.

Misschien kon Sightcon wel zo snel groeien omdat we een andere kijk op beveiliging hebben. Wij beveiligen uit overtuiging, omdat een goede beveiliging in onze ogen bijdraagt aan het succes van uw evenement. We zijn geen prijsvechter, maar bieden wel concurrerende tarieven. Dat komt doordat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe technieken en meer efficiency. We leveren geen bullebakken, maar gemotiveerde en extra opgeleide eigen medewerkers. Die treden respectvol op en worden altijd ondersteund door een ervaren teamleider.

Openheid staat bij ons voorop. Dat blijkt uit de heldere werkafspraken die we graag met u maken. Die afspraken leggen we vervolgens vast in een serviceovereenkomst. Maar we horen ook graag wat u van ons vindt en staan open voor klachten. Want ook al hebben we liever niet dat u ergens over te klagen hebt, van elke klacht kunnen we leren. Verder staat onze piketdienst 24 uur per dag voor u klaar en zijn we ook in onze tarieven helder.

Sightcon is gevestigd in Utrecht en wordt geleid door een enthousiast team. We kennen een kleine, platte kantoororganisatie waarin elke stem evenveel telt. Ook onze medewerkers in het veld denken mee over de koers van Sightcon. We zijn altijd benieuwd naar de ideeën die ze al doende opdoen. Net als uw stem is ook hun stem belangrijk in de voortdurende verbetering van onze dienstverlening.