Ervaren en aandachtige leiding, wendbaar en betrokken in de uitvoering

Sightcon beveiligt sinds 2010. We kunnen bogen op ruime ervaring in het beveiligen van grote evenementen. Daarvoor hebben we complete beveiligingsoplossingen in eigen huis. Daarnaast hebben we succesvolle bijdragen geleverd aan nóg grotere evenementen met vele tienduizenden bezoekers.

Voortbouwend op ons succes in de evenementenbeveiliging hebben we objectbeveiliging aan ons dienstenpakket toegevoegd. Ook daar staat ons motto centraal dat beveiligen begint met persoonlijk contact.

Wendbare organisatie met betrokken medewerkers

We zijn gevestigd in Haarlem, waar een deskundig en enthousiast team leiding geeft aan een relatief kleine organisatie van betrokken medewerkers. Zo beschikken we over de wendbaarheid die nodig is om snel te kunnen inspringen op uw wensen.

 De leiding heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de beveiligingssector en brengt onze gedachte van persoonlijk contact ook in de eigen organisatie ten uitvoer. We luisteren graag naar onze medewerkers in het veld, want we zijn altijd benieuwd naar de ideeën die ze al doende opdoen.