Maatschappelijk verantwoordelijk beveiligen

Sightcon kijkt ook anders naar beveiliging doordat we streven naar duurzaamheid in onze bedrijfsvoering. In ons MVO-beleid doen we dat op drie terreinen: mens, milieu en maatschappij.

Via extra opleidingen en trainingen geven we onze medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen en een duurzame carrière in ons bedrijf na te streven. Daarnaast geven we onze medewerkers een stem in de bedrijfsvoering en luisteren we naar al hun verbetersuggesties. We geloven in medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om hun werk goed te doen en daarvoor creëren we graag de beste arbeidsomstandigheden en de leukste werksfeer.

Maar we kijken ook verder dan onze eigen medewerkers. We investeren graag in mensen die voor onszelf en onze klanten misschien wat minder rechtstreeks van belang zijn. Dat doen we door te participeren in maatschappelijke projecten met een hoge sociale opbrengst. We zoeken daarbij vooral naar projecten waarin onze kennis en expertise op het gebied van beveiliging en veiligheid van waarde kan zijn.

Ook op milieugebied proberen we zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Ons wagenpark kent bijvoorbeeld alleen auto’s met een lage CO2-emissie. Onze kantoorartikelen zijn zo veel mogelijk gerecycled of duurzaam geproduceerd. En onze voedingsproducten kopen we het liefst fair trade in, tot aan de koffie en thee aan toe.

Sightcon_MVO