Duidelijkheid over een scherpe prijs voor uw beveiliging

Als we zeggen dat beveiliging duidelijker kan, dan kunnen we niet heen om duidelijkheid over de prijs. Daarom vindt u bij Sightcon gewoon onze tarieven online. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Ook vinden we dat lange offertetrajecten echt niet altijd nodig zijn. Wilt u met ons samenwerken op de lange termijn of voor een volume van 200 uur of meer? Dan kijken we natuurlijk wat uw wensen zijn voor een offerte op maat.

Sightcon is geen prijsvechter. Wij houden onze prijzen scherp door voortdurende verbetering van processen, technieken, werkwijzen, procedures en ondersteunende ICT. Ook dankzij onze platte organisatie kunnen we u eerlijke prijzen blijven bieden en toch onze kwaliteit hoog houden.

Bovendien zijn we altijd op zoek naar efficiëntere manieren van beveiliging. Denk aan onze innovatie op het gebied van toegangscontrole. Door onze 1,5 tot 2 keer hogere doorloopsnelheid kunnen we 800 tot 1000 bezoekers per poortje verwerken, in plaats van de gebruikelijke 500. Daardoor kunt u eerder met een kleinere bezetting toe bij de entree. Het resultaat: een eindfactuur die per definitie 10 tot 15% lager uitvalt!

De prijzen op onze site zijn vanafprijzen, die afhankelijk zijn van de hoeveelheid uren die u afneemt. Graag vertellen we u wat het tarief in uw geval is.

Direct beveiliging inhuren?

Huur nu een beveiliger in tegen ons tarief voor spoedaanvragen. Nu aangevraagd, straks al op locatie, overal in Nederland.

 

We nemen gegarandeerd vandaag nog contact met u op.

Servicemedewerker

2500p/u

Beveiliger

2800p/u

Spoedaanvraag beveiliger

3500p/u

Offerte beveiliging aanvragen?

Hebt u speciale wensen? Of wilt u meer weten over onze kortingen bij grote afname?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.